Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукДобро утро, драги Слави, отспа̀

...
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукДобро утро, драги Слави, отспа̀
Коментари Харесай

Колтуклиева към Слави Трифонов: Прочети този фашистки документ и се възмути

  Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Соня Колтуклиева, фейсбук

Добро утро, драги Слави, отспа̀ ли си? Кафето изпи ли си, на кеф ли си?

Какво става на открито, по какъв начин претърпява суверенът, за това пу̀ка ли ти?

330% по-високи цени на парното и топлата вода, по какъв начин ти звучѝ?

Слави, ти си огромен чудак. И аз не падам по-долу. Затова ще карам “право куме, та в о̀чи ”. Затова ли беше целият напън с референдумите, с учредяването на партията, с изборния маратон… с цел да стигнем до тази цялостна лудница ли?!

Не, неее, от през вчерашния ден към този момент не е даже лудница, а концлагер. Сериозно ти приказвам. Възкресяват Гестапо!

Не се подхилквай, не си съчинявам, не истеризирам по женски и не пресилвам. Ето, виж, на края на писмото ми до теб – плана на закон с дългото и помпозно название: “Закон за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от похищения, свързани с заплаха за икономическата и финансова сигурност на страната ”. В работната група по съставянето му вземат участие: представители на Министерство на правораздаването, Министерство на финансите, Министерство на външните работи, Българска народна банка, Национална агенция за приходите. Случайно твоята външна министърка Теодора Генчовска да те е уведомила за какъв смъртоносен коктейл от сталинизъм и фашизъм става въпрос? Едва ли. Тя стои с необятно затворени очи. Но пък ще ти стане ясна още една причина за какво Кирил&Асен плюс Прокопиев не разрешиха твоят специалист Любомир Каримански да стане гуверньор на БНБ…

Замислили са, Слави, да сформират описи на неуместните – по Google, по “Капитал ”, по доноси, по компромати, по персоналното предпочитание на Кирил, Спецов и Асен, с общителното подпомагане на Рашков. И по-късно – на ешафода. Смърт посредством обесване по персоналното предписание на основния главорез Асен Василев. Няма да се стопира инквизицията дотук – обезглавяването продължава със “свързани лица̀ ”, тъй че да се изтребват нарочените до девето коляно.

Ти си въобразяваш, че си недостижим, нали, Слави?!

Хммм… Май и Корнелия по този начин се заблуждава.

В законопроекта написа: в случай че попадне в описите председател/учредител на партия, то политическата групировка няма да получи държавна дотация.

Опааа: като не могат да арестуват водача, ще му разтурят партията – по закон, дори – чисто и несъмнено. Пък дано съпартийците му го бият с камъни от гняв.

Кирил и компания обичат насилието, възбуждат се от думи като “арести ” и “затвор ”. Ами, в случай че от друго не им става… к’во да ти кажа. Но това тяхното – уви! – не е персонален проблем. Обществен е.

Тарикати със податливост към тирания. Инфантили с жестоки сърца. Недорасляци с комплекси за грандомания. Страхливци с нагон на доносници.

Прочети, Слави, прочети плана им за нов вид на оня мракобесен “Закон за отбрана на страната ”, отпреди Девети. Много неща ще ти се изяснят за пъклените им проекти. С това, дето: в случай че основател или партиен водач влезе в описите на “Гестапото на смяната ”, незабавно се стопира държавната дотация на партията – ясно като бял ден! – желаят да ударят Бойко Борисов, Ахмед Доган, Костадин Костадинов, след тях и Стефан Янев… като начало. Всъщност, могат да ударят, също по този начин, теб и отрочето ти “Има подобен народ ”… който си изискат.

Ще ми кажеш, че не се поддаваш на закани. Ще забележим. Идва време разделно за Северна Македония. Ти си оповестил: в случай че в Скопие не създадат промени в Конституцията, в случай че няма гаранции от Европейския съюз за отбрана на българските претенции, ще напуснеш четвърторазрядната коалиция. Разбрах, че си имал персонална среща с помощник-държавния секретар на Съединени американски щати Карън Донфрид, обяснил си й и на нея, че ще решаваш след Европейския съвет. Да, добре.

Те са рекетьори, Слави, измислят всевъзможни хватки да обезсилят, дискредитират, унижат и унищожат политическия си съперник. При тях няма fair play. Виждаш го. Но го понасяш. Ти си знаеш за какво.

Кирил, Асен и Рашков демонстрираха образно, че тях законът ги не пла̀ши и всеки би трябвало да бъде подготвен по късна доба полицаи да потропат на вратата му и да го закопчаят за 24 часа. Всеки!

Депутат от твоята партия ми вика: Само като видиш новия закон за КПКОНПИ, ще поискаш да си стегнеш багажа и да заминеш някъде доста далеко. Те за такива като теб са измислили жестоки похвати, тъй като сте им бодил в очите. Пък аз му крещя: тези са без-очливи; те очи нямат, единствено муцуни и задници. Това е в стила на твоите сценаристи, ще прощаваш за плагиатството, само че това е самата истина. Не ли?!

Пак ще ме блокират във Facebook, вероятно. Тролските им армии непрестанно го вършат, дори към този момент ме баннаха 2 пъти за по един месец от март до май. Няма избавление от бъзливото им възмездие.

Забеляза ли, Слави, какво изиска оня-министър-за-който-не-се-знае-какво-работи, Божидар Божанов? Да командва звено за цензура в обществените мрежи. Не пердах се. Теб няма да те праснат, ти си техен човек; по съдружна линия си им шеф, по този начин да се каже. Тя и Румяна Бъчварова от ГЕРБ им е била началничка едно време на вицепремиерката Калина Константинова и на министъра Божидар Божанов; те са й били съветници в държавното управление на Бойко Борисов, само че “рицарите на смяната ” с гумички са изтрили това от биографиите си.

Ти, Слави, едно време падна жертва на цензурата по време на ръководството на Командира. Загуби ли сензитивност към набезите против свободата на словото в този момент, когато си имаш телевизия и депутати?

Ти си сполучлив предприемач, богат човек, милионер, Слави. Честен частник, както споделяше Петьо Блъсков.

Споменавам тези обстоятелства, тъй като проф. Пламен Киров, някогашен арбитър в Конституционния съд, възнегодува против специфичния закон на Спецов&Василев, казвайки, че той нарушава Конституцията, определяща частната благосъстоятелност като неприкосновена!

Кирил, Спецов и Асен желаят да си узаконят правото да конфискуват имущество и да блокират банкови сметки без присъда и без право на обжалване. Ти ОК ли си с това?

Драги Слави, не съм по-умна от теб, просто съм по-смела. И ти беше самоуверен. Но Властта те променѝ.

Защо се оставяш да те обезличѝ!

Прочети този фашистки документ и се възмутѝ, Слави! Докато не е станало късно. За мен, за теб, за нас. За всички. Страхливите безогледни наглеци настъпват…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР