Соня Демирева влиза в ролята на административен директор на Съвета

...
Соня Демирева влиза в ролята на административен директор на Съвета
Коментари Харесай

Съвета на жените в бизнеса с нов административен директор

Соня Демирева влиза в ролята на административен шеф на Съвета на дамите в бизнеса в България от юли, заяви организацията. Тя е магистър по стопанска система и финанси със специализация “Банки и финансови институции”в УНСС. Има над 20 години трудов стаж като управител в УниКредит Булбанк, като през последните 12 години е била шеф “Продажби”. Преди демократичните промени в страната е била основен счетоводител на огромни структуроопределящи предприятия и организации. За малко е била теоретичен помощник в Българска академия на науките, в секция “Управление на националното стопанство”.

Работейки в интернационална, мощно динамична среда, е била виновна както за достигането на високи цели от доходи, измерими в стотици милиони евро, по този начин и за внедряването на нови осведомителни системи, процеси и артикули. Всичко това, несъмнено, е правила с екипи от хора. Развитието и мотивирането на колективите и хората в тях, са нейната мощна страна и това е една от основните аргументи, заради която тя се развива и построява като сполучлив управител.

Участва в първия развой по обединение, неповторим за времето си в интервала 2007-2008 година, на трите огромни финансови институции в България- Булбанк, Биохим и Хеброс банк, приемайки предизвикването да управлява най-голямата конструкция в новата финансова институция - клоновата ѝ мрежа, състояща се от близо 2000 чиновници. Най-голямото предизвикателство, пред което е била изправена, са били, несъмнено, хората – да успее да ги стимулира, въодушеви, да ги сплоти. Винаги се е стремяла да бъде знак за морал, почтено държание и пример за преданост към институцията. Показвайки пътя, по който могат да се реализиран цели, с сила и положителни образци от своята процедура, е била в поддръжка. Подходът ѝ към хората и екипите е с обич, съгласие, вслушвайки се в казаното от тях, само че същото време с придирчивост и безкомпромисност в следване на политиките на институцията, изискваща към реализиране на поставените цели.

Определяна е като “талант на всички времена” от Групата на Уникредит, само че най-голямото самопризнание е получила от сътрудниците си при скорошното си пенсиониране, които по своя самодейност издадават книга за нея – “Пътят на една легенда в УниКредит Булбанк”.

В новата си роля като част от Съвета на дамите в бизнеса в България, Соня Демирева ще работи за развиването на съществуващите и за основаването на нови планове на организацията.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР