Sony вероятно ще пусне обновена версия на PlayStation 5 тази

...
Sony вероятно ще пусне обновена версия на PlayStation 5 тази
Коментари Харесай

Sony пуска PS5 Pro навреме за GTA VI

Sony евентуално ще пусне актуализирана версия на PlayStation 5 тази година, споделиха анализатори пред CNBC, откакто компанията понижи прогнозата си за продажбите на своята водеща подпора преди седмица.
 PlayStation 5 Pro и ще забележим ли такава подпора
Ще забележим ли PlayStation 5 Pro

Това настояват слуховете

Този ход ще има за цел да увеличи интереса към PlayStation 5 и да предложи модернизиран хардуер, подготвен за стартирането на Grand Theft Auto VI през 2025 година, която е една от най-горещо предстоящите игри на това десетилетие.

Изпълнителен шеф на Sony сподели предходната седмица по време на диалога за облагите на компанията, че компанията чака " еволюционен спад " в продажбите на конзоли от идната фискална година.
 Снимка 637345

Когато това се е случвало в минали пазарни цикли на конзоли, компаниите за игри се стремят да пуснат освежен хардуер, с цел да възобновят продажбите.

Например, Sony пусна Pro версия на PlayStation 4, конзолата от предходното потомство, към три години след първичното стартиране на PS4.

Според данните на CNBC PS5 Pro ще се появи във втората половина на годината.
 Снимка 496472

Преди година Sony пусна леко усъвършенствана PS5, както и ръчна подпора, наречена PlayStation Portal.

Но PS5 Pro евентуално ще бъде доста по-голям ъпгрейд, предлагащ още повече мощ, тъй че конзолата да е оптимално конкурентна в ерата на GTA VI.
 Sony PlayStation 5 Digital Edition и всичко за идната подпора
Sony пуска нов PlayStation 5 преди Коледа

По-компактен и лек

Много допустимо е при излизането на новата подпора Sony да понижи цените на регулярните модели PS5, което е добра вест за почитателите на PS5, които към момента не са минали към новото потомство конзоли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР