Sony анонсира последните попълнения в PlayStation Plus за тази година.

...
Sony анонсира последните попълнения в PlayStation Plus за тази година.
Коментари Харесай

Декемврийската PlayStation Plus селекция ви носи SOMA и Onrush

Sony анонсира последните попълнения в PlayStation Plus за тази година. И въпреки, че измежду тях няма ААА заглавия, подборът е релативно забавен като измежду него личат екзистенциалният хорър SOMA и мултиплейър рейсърът Onrush, налични за PlayStation 4 геймърите.
Пусната през 2015 година, SOMA на Frictional е малко по-различна от предходните хорър игри на студиото Amnesia: A Dark Descent и A Machine For Pigs. Това, което обаче се повтаря, са тематичните Х. П. Лъвкрафт ужаси и възприятието за непрекъснато надвиснала заплаха.

Onrush пък е артикул на студиото Codemasters Evo, което се роди от руините на майсторите на адреналинните рейсъри Evolution Studios, основали PlayStation шлагерите MotorStorm и DriveClub.

По-нататък селекцията продължава с красивия платформър Iconoclasts , който идва във версии за PlayStation 4 и PS Vita. Портативното украшение ще получи още и мрачното премеждие Papers, Please.

Накрая, притежателите най-хубавата подпора за последното десетилетие PlayStation 3 ще се зарадват на образния разказ Steins;Gate и на аркадния шутър с rogue-like детайли Steredenn .

Всички нови заглавия идват в PlayStation Plus от 4 декември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР