Сондирайте Черно море, имате огромни възможности, за да излезете от

...
Сондирайте Черно море, имате огромни възможности, за да излезете от
Коментари Харесай

Руски политик: Путин не е приятел на България, той иска да насади правителство, което да дои страната

" Сондирайте Черно море, имате големи благоприятни условия, с цел да излезете от газовата си взаимозависимост от Русия “. Това споделя в изявление за БНР вицепрезидентът на интернационалната организация " Свободна Русия “ и някогашен съветски заместник-министър на енергетиката Владимир Милов. Той добавя, че Путин не е другар на България и неговият единствен интерес е да насади у нас държавно управление, което да дои страната ни в полза на своята мафия. Интервюто е взето преди събитията в Русия в събота и протеста на частната военна компания " Вагнер “, по тази причина в него не се приказва за тях.

Опозиционерът акцентира, че хората в България бъркат Русия, нейния народ, история и просвета с режима, който сега е на власт. " Трудно е да се разбере от разстояние, че това са напълно разнообразни неща. Путин и неговата върхушка не са Русия. Това е мафия, която е превзела Русия нелегално. Ако погледнете кой орган през днешния ден на процедура взема всички решенията и управлява страната, то това е Съветът за сигурност. Голямото болшинство в него са силовици – от армията и службата за сигурност, които никой на никое място не е избирал. Това е просто хунта – класическа, латиноамериканска. И от името на Русия те правят неща, които никой в никакъв случай не е желал от тях, нито им е давал компетенции за това. Например, както Путин самичък се преизбра за нов мандат през 2018-та година. Първо, той направи това посредством колосални нарушавания, като не позволи до изборите главния си съперник Алексей Навални “, добави той.

Относно антиевропейските настроения у нас, насаждани от прокремълски партии, Милов сподели, че путинската мафия и хунта не е опция.

" Тя не прави нищо положително за никого. Така че като ви се появяват някакви проблеми с Брюксел, то това не значи, че Путин е добър. По мотив прекъсването на доставките (на газ – б. р.), разбрахме, че в този момент оттова беседват с Турция, с цел да провеждат газов хъб и жестоко казано, да изперат съветския газ, да го оцветят като турски и да го доставят къде – на вас! Тоест, те желаят да се върнат пребоядисани на вашия пазар. Затова ми се коства, че е значимо да се мисли по какъв начин да се намерят други способи, в т. ч. и да разработвате ваши залежи. Вие имате такива благоприятни условия. “, разясни съветският опозиционер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР