Солидно почерпен 30-годишен мъж от Берковица буйствал в районното полицейско

...
Солидно почерпен 30-годишен мъж от Берковица буйствал в районното полицейско
Коментари Харесай

​Екшън! Пиян скандалджия вилня в полицията в Берковица, заплашва и обижда униформени

Солидно почерпен 30-годишен мъж от Берковица буйствал в районното полицейско ръководство в града и не спрял да се заканва на ченгетата, научи BulNews.bg. Случката се разиграла в края на предходната седмица, само че стана притежание едвам откакто пияният мъж бе наказан от районните магистрати да заплати санкция за „ хулиганските си дейности “.
От документите по делото излиза наяве, че фирканият скандалджия С.М.К. бил арестуван от служителите на реда за нападателно държание в карцера. Мъжът бил солидно почерпен измежду бял ден. С.К. се скарал с дежурния служител на реда Петко Матеров и почнал да го псува вулгарно. Цинизмът му стигнал до там, че почнал да крещи на служителя на реда „ нещастници, отпадъци, олигрофрени, ще ме хванете за половия орган и ще върша секс с всички вас”. След като бил отведен в една от стаите на районното за спомагателен разпит траял да насочва обидни и нецензурни думи във връзка с служителите на реда Йолов и Конов. В яда си арестуваният крещял на униформените: „ мишки, ще ви уволня, ще ви запаля да изгорите със постройката “. Докато нареждал С.М.К. блъснал с дясната си ръка електронен пулт за ръководство на парното и го счупил.
В обясненията си пред магистратите подсъдимият разказал, че всичко станало поради получена призовка, като му се сторило, че дежурният го погледнал заплашително и почнал пререкания с него.
За дейностите на скандалджията магистратите решили, че санкция в размер на 400 лв. ще е задоволителна мярка против буйния мъж.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР