Солидно количество марихуана е било открита и иззета от служители

...
Солидно количество марихуана е било открита и иззета от служители
Коментари Харесай

Спецакция в Виноградец: Двама са задържани заради наркотици

Солидно количество марихуана е било открита и конфискувана от чиновници на „ Криминална полиция “ при РУ-Септември. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Вчера криминалистите са провели профилирана интервенция по противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции на територията на обитаемоте места от общината. Екипите са атакували два адреса в септемврийското село Виноградец. Така било открито, че в частен парцел 31-годишен гражданин на селото е отглеждал насаждения от рода на конопа. Установено било съществуването на 23 растения с височина сред 130 и 260 см . Направени са полеви наркотестове, които са реагирали позитивно на канабис. Общото количество на откритите стръкове е 46.4 кг зелена маса .

На другия адрес, който представлявал необитаема къща , е засечен 28-годишен мъж от същото село . В двора той таман е отделял съцветията от стеблата на обрания от него канабис. Служителите на реда са открили общо 9 стръка с височина към 200 см . В една от стаите на къщата са били открити 7 полиетиленови плика и 3 пластмасови буркани , съдържащи суха марихуана, чието общо тегло е към 2.6 кг . На местопроизшествията са били осъществени огледи, двамата мъже са били арестувани в ареста на РУ-Септември, а откритата дрога е била конфискувана.

Образувани са две бързи производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР