Солидна част от наследство на баща си е загубил плейбоят

...
Солидна част от наследство на баща си е загубил плейбоят
Коментари Харесай

Младият Гущеров губи наследството от баща си

Солидна част от завещание на татко си е изгубил плейбоят Християн Гущеров. Без доста звук някогашният червен народен представител и мощен предприемач Добромир Гущеров е прибрал имущество за десетки милиони левове от единствения си наследник, прочул се през последните години главно със светските си изяви, пишат родни таблоиди.

Близки до семейството подозират, че Гущеров старши се взема решение на крайната мярка в опит да опази насъбраното персонално от него през годините фамилно благосъстояние.

В последните години милионерският правоприемник се простира отвън чергата си - около двете си съпруги фолк певицата Мария, и плеймейтката Светлана Василева (настояща) и опитите да угоди на всевъзможните им прищевки и прищявки Християн, който е с положително сърце пръска голямо количество пари. Голяма част от разноските Гущеров младши, покрива със заеми, които мъчно може да покрива, настояват негови близки. Финансовите несгоди са и измежду аргументите милионерският наследник да продаде тузарска си къща в столичния квартал Бояна, вдигната от баща му.

Твърди се че финансовите проблеми на Гущеров се задълбочават преди към 3 години. След като продаде застрахователната си компания Добромир Гущеров се пенсионира публично и се пресели в китна вила в Австрия. Останалия си бизнес, ексдепутатът трансферира на своя наследник Добромир. Голяма част от насъбраното благосъстояние е съсредоточено във компанията „ Гущеров и наследник “, а притежател става Християн.

Любопитно е, че все още, когато финансовите проблеми на Християн се ускоряват татко му стартира покупко-продажби с някогашната си компания. Повод са отпуснатите заеми на друга компания на Гущеров старши „ Райт Панорама ".

Още през 2018 година Християн се разделя с притежаваните посредством наследствената от татко си компания „ Гущеров и наследник “ хотели, питейни заведения и заведения за хранене в Силистра и покрайнините. Според контракта те попадат в ръцете на Гущеров старши в сдружението му „ Райт гледка “. В доклада на „ Гущеров и наследник “ цената на трансферираните активи е към 26 милиона.

Бившият народен представител прибра назад от сина си купища парцели. Сред тях са няколко имота и кокетна вила на Черноморец, където той прекара тазгодишната си почивка.

Любопитно е, че единствено няколко години по-рано Гущеров старши трансферира същите морски парцели на своя правоприемник. Отделно от това компанията на Християн Гущеров се разделя в интерес на татко си и с десетина жилището, гаражи и магазини в столичния квартал Бояна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР