Солидарност в Действие: ние сме на терен !Климатичните промени и

...
Солидарност в Действие: ние сме на терен !Климатичните промени и
Коментари Харесай

ЗАД ‘ДаллБогг: Живот и Здраве’ подава ръка на пострадалите при наводненията

Солидарност в Действие: ние сме на терен!

Климатичните промени и непредвидените бедствия стават част от главната историята на десетилетието. Днес към този момент, застрахователните компании са изправени пред нови, по-големи провокации от всеки път. Наводненията се случват все по-често и са доста повече разрушителни – хора,  животи и имущество в цели области. Затова и с висока национална отговорност, застрахователят ‚ДаллБогг: Живот и Здраве‘ реши да направи огромна благотворителна акция и да поеме диагностиката и лекуването на потърпевшите при наводнения в Южното Черноморие.
-->
За да обезпечи качествена диагностика и лекуване на потърпевшите, ДаллБогг откри партньорства с медицински организации и лечебни заведения в засегнатите региони. Това ще разреши всички потърпевшите да получават бърза, безвъзмездна и ефикасна здравна помощ,след като се извърнат към и записват в новоустановените координационни щабове към кметските служби. ДаллБогг, по този начин, облекчава страданията, а общностите се развиват и стават все по-устойчиви пред бедствията.

Успоредно с тази значима благотворителна самодейност, ДаллБогг започва осведомителни акция, ориентирана към бързо издигане на застрахователната просвета на популацията, която ще включва образование на хората по какъв начин да се приготвят и реагират при бедствия. Естествено страната не може, не може качествено и не би трябвало да е постоянно на първа линия за всичко! 

Благородното решението на застрахователната компания да поеме диагностиката и лекуването на потърпевшите при наводнения е единствено първата стъпка към основна смяна в откритото нихилистично отношение към цивилизованите застрахователни решения. Решението съчетава иновация и обществена отговорност. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР