Солейролия солейролии е растение, което носи радост и щастие в

...
Солейролия солейролии е растение, което носи радост и щастие в
Коментари Харесай

Солейролия солейролии носи радост, щастие, пари и любов в дома

Солейролия солейролии е растение, което носи наслада и благополучие в дома, в който се отглежда.

То може да бъде автентичен подарък, който ясно споделя какъв брой благополучие и наслада пожелавате на хората, на които го подарявате.

Ако обичате това растение, в случай че му говорите, в случай че му разкажете за вашите стремежи и се грижите за него, то ще ви отвърне с осъществяване на вашите стремежи.

Смята се, че растенията имат страсти и чувства, само че и че също като хората имат разнообразни характерности.

Това е малко, нежно растение, с дребни кръгли листенца, което се развива доста бързо. Изглежда като мъх, само че макар че наподобява като че ли не се нуждае от доста грижи, въпреки всичко изисква постоянно поливане, само че не и прекомерно много; светлина, само че не непосредствено излагане на слънце; хранене, само че разредено.

Трябва да го поставите на доста ярко място, само че не на директна слънчева светлина. Не се нуждае от прекомерно висока температура на въздуха, тъй че е малко евентуално да оцелее в доста топли пространства.

Земята би трябвало непрекъснато да е влажна, само че да не е мокра. Затова излейте водата от подложката след поливането. Винаги поливайте под листата, с цел да не го повредите.

Веднъж месечно подхранвайте с разнороден течен тор за листни растения.

Не би трябвало да се пресажда, тъй като макар че пораства бързо, то има дребен и плитък корен, който сигурно няма да запълни целия съд.

Красива форма може да се получи посредством подкастряне на върховете на растението в ранна пролет. Можете да употребявате тези резници за размножаване.

Просто ги поставете в примес от торф и пясък и те скоро ще стартират да се вкореняват. Можете да го размножавате, като разделите корена.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР