Соколов бе избран за Играч №1 на руското волейболно първенство

...
Соколов бе избран за Играч №1 на руското волейболно първенство
Коментари Харесай

Ново признание за Цветан Соколов в Русия

Соколов бе определен за Играч №1 на съветското волейболно състезание Капитанът на националния ни волейболен тим бе разгласен за най-хубав състезател на сезона в съветската Суперлига след извършена анонимна анкета измежду играчите на всички 14 клуба. Авторитетното издание „ БО Спорт “ е провело анонимно изследване измежду волейболистите от съветското състезание, задавайки им 11 въпроса за сезон 2020/21. В гласуването са взели участие общо 55 играчи представители на всички 14 клуба от Суперлигата. Минималният брой играчи от един клуб е бил 3, а оптималният е 5.

След края на анкетата Цветан Соколов е получил 33% от гласовете за най-хубав състезател на сезона, откакто оказа помощ на Динамо Москва да завоюва първата си шампионска купа от 2008 година насам.

От „ БО Спорт “ разясняват това по следния метод: „ Мнението на почитателите, публицистите и специалистите е значимо, само че признанието на сътрудниците е може би даже по-ценно. Те имат вяра, че 31-годишният българин е бил в най-хубавият състезател на сезона “.

Второто място си поделят разпределителят на Динамо Павел Панков и диагоналът на Зенит Казан Максим Михайлов. Попадането на Михайлов в Топ 3 може да се назова малко ненадейно, тъй като казанци заеха едвам 5-то място в шампионата. Вероятно самите волейболисти са оценили високо качеството на играта, която нападателят сподели през сезона. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР