Софийското на ремонта на ремонтите - може да се измине

...
Софийското на ремонта на ремонтите - може да се измине
Коментари Харесай

Васил Терзиев за „ремонта на ремонтите“: Лошо качество, липса на контрол, разхищение – това е стандарът на ГЕРБ

„ Софийското на " ремонта на ремонтите " - може да се измине от съвсем всяка ремонтирана точка на центъра. Обиколката ни от емблематичните жълти павета до постройката на общината ни направи очевидци на " залепени " незалепени плочки, неравности, стърчащи детайли и всевъзможни други строителни шедьоври. “

Това разгласи претендентът за кмет на София, повдигнат от Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ Васил Терзиев, който обиколи центъра на столицата с някогашния претендент за народен представител от Демократична България Теодор Михайлов и снима на видео " ситуацията в центъра на София след след следващото безумство, сътворено от ръководството на ГЕРБ в столицата “.



„ Забравете за жълтите павета (за малко). Погледнете чисто новия ремонт на градската среда в най-централното място на София - сред общината и Народното събрание. Идете до такава степен и разгледайте, с цел да се убедите персонално, както го направих аз и по-късно се разходихме и заснехме с Васил Терзиев “, разяснява и Теодор Михайлов.

Той разгласява и фотоси от „ ремонтното крушение “ за 17 млн. лв..














„ Снимки, които може да направи всеки един от нас. И за които съм сигурен, че ще намерят някакви пояснения, по какъв начин още не е готово, по какъв начин нищо не разбираме, по какъв начин от аероплан е доста красиво. Но това ще е без значение, това е ремонт, който към този момент предстои на ремонт. Едно перпетуум-мобиле измислено от ГЕРБ “, бе безапелационен Михайлов.

Васил Терзиев добави, че става дума за „ неприятно качество, липса на надзор, разхищаване на парите на данъкоплатците “.

„ Това е стандартът, който ни оферират от ГЕРБ. Ние ще сложим завършек на " ремонта на ремонта " и идваме с решенията “, приключи Терзиев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР