Софийският районен съд остави за постоянно в ареста адвокатския сътрудник,

...
Софийският районен съд остави за постоянно в ареста адвокатския сътрудник,
Коментари Харесай

Постоянен арест за адвокатския сътрудник, извършвал имотни измами в София

Софийският областен съд остави за непрекъснато в ареста адвокатския помощник, взел участие в скица за имотни измами в столицата. Това оповестиха от прокуратурата. Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване.

И.С. е притеглен към наказателна отговорност за това, че в интервала от 02.08.2023 година до 29.08.2023 година в изискванията на продължавано закононарушение с две действия е употребил неистинен документи - саморъчни завети, на които е притурен тип, че съставляват съответни писмени изказвания на двама души, посредством което се дава правото на заместничество на парцели в употребява на избрани лица.

Той е упрекнат и за това, че на 16.01.2024 година в с. Иваняне е държал огромно количество огнестрелни оръжия и муниции за огнестрелни оръжия без да има съответно позволение за това.

Според държавното обвиняване има задоволително събрани доказателства и по двете обвинявания против него.

Адвокатският помощник и още няколко лица бяха арестувани при акция на Столична дирекция на вътрешните работи по-рано тази седмица. От Столична дирекция на вътрешните работи показаха, че лицата са фалшифицирали документи и по този метод са правили имотни измами.
 Столична дирекция на вътрешните работи разкри скица за имотни измами в столицата Обновена
Столична дирекция на вътрешните работи разкри скица за имотни измами в столицата

Задържани са три лица, измежду които и адвокатски сътрудник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР