Софийският районен съд наложи мярка за неотклонение задържане под стража

...
Софийският районен съд наложи мярка за неотклонение задържане под стража
Коментари Харесай

Приятелката на тийнейджъра, помлял 12 коли: Налагаше се да к...

Софийският областен съд наложи мярка за неотклонение " задържане под стража " на 15-годишния Мигел Ангелов, който във вторник удари 12 коли в София при опит да избяга от полицейска инспекция.

Поради възрастта на обвинения, правосъдното съвещание протече при закрити врата.

Тийнейджърът е упрекнат, че незаконно е попречил на служители на реда да изпълнят служебните си отговорности и да извършат инспекция, като след подаване на звуков и светлинен сигнал не спрял и нараснал скоростта на управлявания от него автомобил. Мигел ще дава отговор пред съда и за това, че е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието се отличава с изключителна смелост.

Около 16 часа на 9 ноември униформени се пробват да спрат лекия автомобил " Ауди ", ръководен от момчето, в село Владая. След като не се подчинил на полицейско предписание, Мигел Ангелов нараснал скоростта на управлявания от него автомобил, като се движил в лентата за насрещно придвижване и минал на червен светофар, като по време на опита си за бягство е блъснал 12 коли. Трима души пък пострадаха и бяха превозени в " Пирогов ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР