Софийският районен съд гледа дело по обвинение за трафик на

...
Софийският районен съд гледа дело по обвинение за трафик на
Коментари Харесай

Кои партии спомена продавачката на гласове от Видинско

Софийският областен съд гледа дело по обвиняване за трафик на хора и уредени бракове на албански жители с българки. То е против Магдалена Каменова от Димово. Тя е дамата, която bTV снима в организация за пазаруване на гласове преди дни. На делото участваха и част от дамите, които съгласно обвиняването са омъжени против възнаграждение.

Магдалена Каменова е подсъдима по делото дружно с македонския жител Рами Бекири. Случаят с уредените над 30 брака в Германия Магдалена описа преди дни, до момента в който уговаряше броя гласове за обмен в Димово, Видинско. Каменова показа, че е вземала по 2000 евро за организиран брак.

Като очевидци по делото пристигнаха някои от омъжените в Германия дами.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Не, тя не ме е оженила, аз сама се ожених. Той у Германия индивида. То е обикновено, нашият край е безпаричен, три деца имам, безработна “, споделя свидетелката по делото Ануша Александрова.

Казва, че ѝ „ заплащат пътищата, нагоре, надоле, без пари накъде? Ами обикновено, той ми е мъж, дава ми какъв брой желая и готово “.

Адвокатът на Магдалена Цецко Иванов твърди, че браковете не са против закона и ни споделя, че в Димово има още 200 сходни. Коментира и офертата на Магдалена за 60 гласа на изборите.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Движение за права и свободи победи на изборите там в региона. Но не ги купи гласовете и продаде моята подзащитна “, споделя Иванов.
Снимка: btvnovinite.bg
Каменова беше снимана да предлага гласове на наше подставено лице, само че пари не получи. Преди да избяга от екипа ни тя загатна и действителни партии.

„ 50 лева дават. За веки, а за мене най-малко 10. Аз съм се занимавала доста пъти с това. Те са дали оня ден. За Движение за права и свободи там. Доста народ са вземали “, съобщи Магдалена Каменова.
Снимка: btvnovinite.bg
Водачът на листата на Движение за права и свободи във Видин Станислав Анастасов отхвърли партията му да е купувала гласове. Обясни, че Движение за права и свободи е с най-хубав резултат в Димово, тъй като кметът на градчето е от тази политическа мощ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР