Софийският градски съд отмени определението на СРС, с което на

...
Софийският градски съд отмени определението на СРС, с което на
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест прокурорския син, обвинен в побой в Перник

Софийският градски съд анулира определението на СРС, с което на Васил Михайлов, упрекнат за побой в Перник, е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и постанови „ домакински арест “.

Съдът одобри, че има обосновано съмнение, че Михайлов е направил трите закононарушения, за които е упрекнат, защото досега показанията на потърпевшите не са опровергани. Въпреки, че законовият период за задържане не е надвишен, неговата дълготрайност е снижила заплахата от осъществяване на закононарушение. Съдът означи и обстоятелството, че обвиненият е неосъждан.

Определението е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.

18-годишният Васил Михайловeобвинен за осъществяването на три закононарушения.

От събраните доказателства прокуратурата прави съмнение, че през нощта на 9-ти април Михайлов е пребил различен жител и го е порязал с нож към окото.След случилото се, със същия нож обвиненият се заканил с ликвидиране на жена.

Държавното обвиняване твърди също, че точно Михайлов е нанесъл и побоя над някогашния футболист на " Миньор " Перник Румен Андонов. Ако синът на пернишкия прокурор бъде приет за отговорен, може да бъде наказан на до 6 години затвор.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР