Софийският градски съд отхвърли иска на срещу евродепутата Елена ЙончеваЕлена

...
Софийският градски съд отхвърли иска на срещу евродепутата Елена ЙончеваЕлена
Коментари Харесай

Делян Добрев загуби делото Кумгейт срещу Елена Йончева

Софийският градски съд отхвърли желае на против евродепутата Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в. Това оказва се от окончателно решение на съда. За него оповестиха и от офиса на Йончева.

Според градския съд Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в има право свободно да показва мнението си по значими тематики за обществото, каквато тематика е и политиката на ГЕРБ, ръководството и други.

На първа инстанция, в районния съд, Йончева бе наказана да заплати обезщетение 7000 лева, както и правосъдните разходи. Втората инстанция анулира това решение.

Поводът за делото е случай от 2017 година. Тогава Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в съобщи, че в общината в Хасково, където Добрев е регионален координатор на ГЕРБ, са назначени негови родственици и другари. Скандалът закупи популярност като " Кумгейт ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР