Софийският градски съд остави за постоянно в ареста Спас Василев,

...
Софийският градски съд остави за постоянно в ареста Спас Василев,
Коментари Харесай

СЪДЪТ РЕШИ! Спас, когото подозират за измами във Фейсбук остава в ареста

Софийският градски съд остави за непрекъснато в ареста Спас Василев, за който се допуска, че е направил десетки измами посредством подправен Facebook профил под името Александър Николов.

Василев продължава да е упрекнат за машинация единствено на един човек, на който заречен да даде 10 самолетни билета на обща стойност от 490 лв.. Срещу него обаче се водят три други следствия за измами, по които съгласно съда има събрани задоволително доказателства, само че още не са повдигнати обвинявания.

Според съда от това може да се заключи, че Василев е правил продължителна и комплицирана незаконна активност, посредством която е нанесъл щета на доста хора.

Същевременно още няма задоволително данни за това, че точно той е поддържал Facebook профила на Александър Николов, за който има подадени сигнали от над 40 души.

Остава неразбираемо и дали Василев се е предал непринудено, както твърди отбраната му, или е арестуван наложително, както е записано в протокола по задържането му. Според съда съществува и действителна заплаха Василев да се укрие, защото е бил разгласен за общодържавно търсене преди повече от пет години и не е бил открит на адреса, който е показал за непрекъснат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР