Софийският апелативен съд (САС) ще гледа мярката за неотклонение на

...
Софийският апелативен съд (САС) ще гледа мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на Милен Цветков застава пак пред съда

Софийският апелативен съд (САС) ще гледа мярката за неотклонение на, умъртвил в злополука журналиста Милен Цветков , съобщи кореспондент на БГНЕС. Припомняме, че точно на Великден тази година джипът, ръководен от Кристиан Николов, с висока скорост – 99 км/ч в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен Цветков, до момента в който журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен шофирайки с превишена скорост, 22-годишният мъж бил зад кормилото под въздействието на няколко упойващи субстанции. От тогава Николов е в ареста.

Преди седмица Софийски градски съд остави в ареста Кристиан, като не почете молбата мярката му да бъде променена в по-лека. Определението на Софийски градски съд можеше да се апелира пред апелативните магистрати. Какво ще решат те за мярката на 22-годишния Николов, който е в ареста от април, ще стане ясно на 10 ноември. Обвинение по отношение на злополуката има и майката на Николов, защото му е дала колата, с която е породена злополуката. Под отговорност бяха привлечени и другите, пътували в джипа на Николов – Симона Цветкова и Георги Иванов , наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.
 Кристиан Николов остава в ареста Кристиан Николов остава в ареста
22-годишният Кристиан Николов, който блъсна с автомобила си и аргументи гибелта на журналиста Милен Цветков, остава в ареста. Това постан...
В началото на октомври беше оповестено, че Софийска градска прокуратура е завършила дейностите по следствието по водено досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по превоза – съзнателно провокирано тежко пътнотранспортно произшествие, лишило живота на участник в придвижването. В резултат на извършеното следствие е открито, че към 18:00 ч. на 19.04.20 година при ръководство на лек автомобил „ Ауди “ Николов нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, в резултат на което провокирал пътнотранспортно произшествие (ПТП) и съзнателно предизвикал гибелта на различен участник в придвижването – лидера на спрелия на пътното платно лек автомобил марка „ Субару “ Милен Цветков. От прокуратурата показаха, че Николов е управлявал транспортното средство след приложимост на три разнообразни типа наркотични субстанции (амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин), със скорост доста надвишаваща позволената за съответния пътен сектор – към 99 км/ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР