Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Мария и

...
Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Мария и
Коментари Харесай

​Двамата обвиняеми за убийството на възрастния мъж от Люлин остават в ареста

Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста Мария и Свилен Велеви. Те са пребили до гибел възрастния татко на дамата, след негов сигнал, че двамата държат в цялостна изолираност трите си дъщери и децата в никакъв случай не са ходили на учебно заведение. Решението на Апелативния съд е дефинитивно.


Състав на Софийски апелативен съд остави без почитание жалбите на бранителите на двамата обвинените, с които бе поискано на двамата да бъдат избрани ограничения за неотклонение разнообразни от „ задържане под стража ", оповестиха от Апелативна прокуратура - София

Те са привлечени за осъществено в съучастничество съзнателно ликвидиране, посредством нанесени голям брой удари по главата и тялото на 86-годишния Стефан Янев с твърди предмети и механична асфикция.

По досъдебното произвеждане са разпитани очевидци, от чиито показания се откриват конфликтни
връзки сред обвинената и нейния татко, както и редовно проявявана експанзия към потърпевшия, за което били уведомявани и органите на Министерство на вътрешните работи.

На 11.02.2018 година /вероятната дата, на която е осъществено престъплението/ от вкъщи на Янев още веднъж се чували неговите крясъци за помощ, както и крясъците на двамата обвинени. Трите им деца се намирали в прилежащата стая.

Пред съда обвинената изяви предпочитание да се върне вкъщи си, с цел да свири на пиано и синтезатор и да се
приготви за срещите си с деца, на които желае да преподава.

Софийски апелативен съд удостовери определението на Софийски градски съд, с което и на двамата обвинени е избрана
най-тежката мярка за неотклонение.

 Съдът взема решение за ареста на фамилията, пребило до гибел възрастен мъж в Съдът взема решение за ареста на фамилията, пребило до гибел възрастен мъж в "Люлин "
Софийският апелативен съд ще взема решение да остави ли за непрекъснато в ареста Мария и Свилен Велеви. Те са пребили до гибел възрастния татко на дамата, след н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР