Софийската районна прокуратура настоява Васил Михайлов, обвинен за няколко престъпления

...
Софийската районна прокуратура настоява Васил Михайлов, обвинен за няколко престъпления
Коментари Харесай

Прокуратурата протестира домашния арест на прокурорския син от Перник

Софийската районна прокуратура упорства Васил Михайлов, упрекнат за няколко закононарушения в Перник, да бъде върнат в ареста и по тази причина е протестирала отхвърли на Районния съд отпреди няколко дни. От прокуратурата осведомят, че митингът към този момент е импортиран в Градския съд, който ще заседава по проблема идната седмица.
Още по темата
В сряда вечерта Софийският областен съд отхвърли да върне в ареста Васил Михайлов. До настояването на прокуратурата се стигна, откакто бяха изнесени данни, че Михайлов е нарушил домашния си арест и това се открива от придвижването на гривната му за следене.

В правосъдната зала бяха показани данни за над 10 случая, в които гривната на младежа е изгубила връзка, само че стана известно, че това се дължи на проваляне на връзката с мобилния оператор, обслужващ услугата, добавя Българска телеграфна агенция.

Младежът е упрекнат за това, че на 9 април към 4:00 часа наоколо до детска площадка в Перник, е нанесъл доста удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го е порязал с нож в региона на лявото око, в резултат на което му е предизвикал междинна телесна щета. След това обвиненият отправил закани за ликвидиране на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 юни към 14:00 часа наоколо до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в региона на главата на различен човек и му е предизвикал телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР