Софийската градска прокуратура ще поиска от съда да наложи най-тежката

...
Софийската градска прокуратура ще поиска от съда да наложи най-тежката
Коментари Харесай

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за шефа на агенция Митници и другите трима задържани

Софийската градска прокуратура ще изиска от съда да наложи най-тежката мярка " непрекъснат арест " за четиримата обвинени за присъединяване в незаконна група, арестувани след акция на Комисията за противопоставяне на корупцията и Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС), оповестиха от прокуратурата. Искането ще бъде импортирано на 6 април.

От прокуратурата прецизират, че групата е основана за контрабанда, пране на пари и корупционни закононарушения. От там допълват, че в хода на следствието са осъществени 30 претърсвания в частни домове, служебни пространства и коли. Иззети са мобилни телефони, документи, бележки, бележници със мемоари, компютри, огромна сума пари в друга валута, 1501 мастербокса (15 010 000 къса) цигари и други По случая са разпитани очевидци.

В четвъртък юрист Аделина Натина заяви, че клиентката ѝ Петя Банкова, шеф на организация " Митници ", е арестувана за 72 часа и е упрекната дружно със Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов за присъединяване в незаконна група.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР