Исканият от редица клубове Рубен Аморим изненадващо обяви, че може

...
Исканият от редица клубове Рубен Аморим изненадващо обяви, че може
Коментари Харесай

Рубен Аморим: Може да остана в Спортинг

Исканият от редица клубове Рубен Аморим изненадващо разгласи, че може и да остане отпред на Спортинг (Лисабон). Снощи тимът завоюва купата на Португалия, която е втора за експерта като треньор на " лъвовете ", след трофея от сезон 2020/21 година

През миналите седмици стана ясно, че Аморим е бил мечтан от Ливърпул, а негово пътешестване до Лондон породи клюки, че води договаряния с Уест Хям. По-късно обаче излезе информация, че полетът е бил заплатен от Челси. Точно преди месец експертът съобщи, че не може да подсигурява, че ще продължи да води Спортинг.

По време на празненствата за златните медали в неделя вечер Аморим се разчувства и даде да се разбере, че не изключва да остане в клуба. Той се пошегува и с тематиката с въпросния аероплан, с който е летял до Англия.

" Може ли Спортинг да дублира купата си през идващия сезон? Може ли аз да съм отпред на тима? Разбира се. Ще остана ли? Ще приказваме за това по-късно ", съобщи Аморим.

" Казваха, че сме способни да печелим първото място единствено един път на 18 години. Твърдяха още, че през 2020/21 година сме станали първенци единствено тъй като тогава мачовете се играеха без аудитория. Бяха уверени, че в никакъв случай няма да дублираме купата си... да забележим ", твърдо разгласи наставникът.

След това той се пошегува: " Хайде да завършваме, че имам да пъдя аероплан рано сутринта. А може би е прекомерно рано за тази смешка. Но пък към този момент я споделих ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР