Софийска районна прокуратура задържа жена, извършила миналата седмица серия от

...
Софийска районна прокуратура задържа жена, извършила миналата седмица серия от
Коментари Харесай

Закопчаха, изпечена крадла, вилняла с нож в столичния жк "Овча купел"

Софийска районна прокуратура задържа жена, направила предходната седмица серия от грабежи от магазини, заплашвайки чиновниците им с нож.

В интервала сред 22 и 27 януари Десислава Методиева е взела от търговски обекти (магазини за алкохол и цигари и подобен за хранителни стоки), находящи се в кв. " Овча купел " в столицата, разнообразни по мярка парични суми. За задачата, тя е била въоръжена с нож, чрез който отправяла закани към чиновниците на обектите, принуждавайки ги да й предадат оборотните суми.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, в хода на което Методиева е открита, като й е повдигнато обвиняване за обир при изискванията на продължавано закононарушение.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на причинителя за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането й в постройката на СРС на 1 февруари, когато ще бъде прегледано и искане за взимане по отношение на нея на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР