Софийска районна прокуратура се самосезира заради разпространен в социалните мрежи

...
Софийска районна прокуратура се самосезира заради разпространен в социалните мрежи
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор на такси?: Трябва ли водачите да минават през проверка преди работа

Софийска районна прокуратура се самосезира поради публикуван в обществените мрежи видеоклип, на който се вижда по какъв начин таксиметров водач използва прахообразно вещество и по-късно потегля с таксито.

Столична дирекция на вътрешните работи също е направи инспекция. Предстои да се обясни кой е мъжът във видеото, работи ли към момента като таксиметров водач, както и по кое време е изработен клипът.

Видеоклипът бе публикуван в обществените мрежи

„ Таксиметровият лидер работи за лична сметка от непознато име. Няма такова животно в света, има го единствено в България. Не може ли да си работи от негово име? Тогава водачът ще бъде доста по-отговорен “, разяснява в „ Тази заран “ Красимир Георгиев, ръководител на Асоциацията за подготовка на автомобилистите в България.

„ От средата на предходната година те трябваше да си свържат таксиметровите апарати със системата на Национална агенция за приходите. Попитайте ме дали има един автомобил със обвързван таксиметров уред. Това са големи загуби и проява на липса на надзор “, на мнение е Георгиев.

Според него, в случай че таксиметровата активност е проведена от компании, които са на ярко и има надзор, нямаше да ставаме очевидци на сходни неща. По думите на Красимир Георгиев страната е абдикирала.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР