Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявления, направени

...
Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявления, направени
Коментари Харесай

Кой е заплашвал Ицо Хазарта и Бойко Рашков? Прокуратурата пр...

Софийска районна прокуратура се самосезира по отношение на изказвания, направени на депутата от „ Продължаваме Промяната” Христо Петров - Ицо Хазарта, и от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, заяви NOVA.

В Народното събрание по време на изключително съвещание в понеделник те разкриха, че са получавали закани. Петров разкри, че е получил недвусмислено обръщение - че в случай че продължава да поддържа Кирил Петков и Асен Василев, ще загуби най-ценното нещо, което има. Той добави, че това е била най-силната мотивация да стане част от " Продължаваме Промяната ".

Наблюдаващ прокурор ще извърши персонална инспекция по случая. В хода на същата са изпратени писма до Народното събрание и до Министерство на вътрешните работи, в които по отношение на изказванията са отправени и съответни въпроси. Поискано е да бъде конкретизирано - вероятно от кого са направени заканите, по кое време и къде се е случило това и по какъв метод са отправени съответните закани, оповестяват от прокуратурата.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент. В случай че такива са налице, ще бъде формирано досъдебно произвеждане.
Свързани вести Ицо Хазарта хвърли бомба, заприказва за заплашване и страх
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР