Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъжа, блъснал пешеходец

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъжа, блъснал пешеходец
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа шофьора, блъснал пешеходец в София след употреба на канабис


Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност мъжа, блъснал пешеходец в София след приложимост на канабис.

Обвиняемият Адриан Христов е осъждан. Предвид това и опцията да извърши друго закононарушение, прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Пътният случай стана на 18 юли на обед на кръстовището на булевардите „ Тодор Александров “ и „ Димитър Петков “ в посока към жк „ Люлин “.

Пешеходецът е с заплаха за живота, само че положението му е нормализирано. Все още се открива дали водачът, или пешеходецът са минали на алено.

Пред служителите на реда водачът споделил, че е използвал канабис преди два дни. Своевременно е откаран в болнично заведение за взимане на кръвна проба и урина. Мъжът обаче отказал да го направи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и са назначени голям брой експертизи. Разследването продължава, оповестиха от прокуратурата.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР