Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 41-годишен мъж за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 41-годишен мъж за
Коментари Харесай

Мъж отива на съд за извършени кражби на златни монети

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 41-годишен мъж за обири, осъществени от пролетта на 2021 година до 24.03.2022 година, в изискванията на продължавано закононарушение и повторност.

За интервала от пролетта на 2021 година до 24.03.2022 година от апартамент на ул. „ Латинка “ в София обвиненият лишил 2 златни монети от 20 Франка „ Гениус “ с единична цена 720 лв., златна монета от 20 Франка „ Серес “ на цена 730 лв. и капиталово злато на стойност 692 лв., или всичко на обща стойност 2862 лв., от владението на жена, без нейното единодушие с желание незаконно да ги присвои, като е направил действието откакто е бил осъждан за друго такова закононарушение.          

През същия интервал обвиненият откраднал от офис й София три тонколони на обща стойност 600 лв., слушалки и клавиатури за компютър, пречиствател за въздух и 200 броя чаши за вино и вода.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Предвид престъпното минало на мъжа и опцията да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР