Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния прокурорски син

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния прокурорски син
Коментари Харесай

Още две обвинения за прокурорския син от Перник

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 19-годишния прокурорски наследник Васил Михайлов за две нови закононарушения, осъществени на територията на град Перник, които са се случили още преди той да бъде арестуван, оповестяват от обвиняването.

На 12.05.2022 година към 01:00 часа наоколо до детска площадка в миньорския град, обвиненият се заканил с ликвидиране на В.В. и му нанесъл удари с непостоянен досега корав предмет и с пестник в региона на главата. Вследствие на това му предизвикал лека телесна щета.

Деянието е осъществено по хулигански подбуди - на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения, за които се планува наказване " отнемане от независимост ".

Васил Михайлов е обвинен и по друго досъдебно произвеждане за нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство. Разследването по него е завършило с внасяне на обвинителен акт в Софийски областен съд.

В края на предходната година за 19-годишния наследник на пернишкия прокурор Бисер Михайлов стана ясно, че ще бъде съден след повдигнатите му общо осем обвинявания, а прокуратурата се чака да разпита 45 очевидци.

В момента младежът е арестуван под стража, откакто наруши домашния си арест. Само преди близо две седмици даже се появиха изказвания, че Васил Михайлов и упрекнатият за злополуката на бул. " Черни връх " Георги Семерджиев са се сбили в ареста, които по-късно бяха опровергани.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР