Софийска районна прокуратура обвини и задържа жена, нанесла телесна повреда

...
Софийска районна прокуратура обвини и задържа жена, нанесла телесна повреда
Коментари Харесай

Изправят пред съда сирийка, ударила полицайка с юмрук в лицето

Софийска районна прокуратура упрекна и задържа жена, нанесла телесна щета на полицейски чиновник по време на осъществяване на служебните му отговорности, съобщават от пресцентъра на прокуратурата.

Става дума за 27-годишна жена, родена в Сирия, която през нощта на 24 юли, към 04:10 ч. пред блок в ж.к. „ Младост 1 “ в София, е блъснала в лицето служител на реда от бранш „ Охранителна полиция “, изпълняваща служебните си отговорности по защита на публичния ред, и ѝ е предизвикала лека телесна щета.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване отнемане от независимост до три години. Жената е в изпитателен интервал на предишно наказание. Предвид опцията да извърши друго закононарушение, тя е арестувана за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 

В началото на годината Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 18-годишен мъж, блъснал с автомобил служител на реда и предизвикал му телесна щета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР