Софийска районна прокуратура образува преписка след подаден сигнал за опасно

...
Софийска районна прокуратура образува преписка след подаден сигнал за опасно
Коментари Харесай

Прокуратура ще проверява опасното шофиране на „Мис Силикон“

Софийска районна прокуратура образува кореспонденция след подаден сигнал за рисково шофиране на жена по бул. „ История Славянобългарска “ в София.

В сигнала е посочено, че на видео, публикувано в обществените мрежи се вижда, че до момента в който Катрин Йорданова кара гали куче и не държи кормилото на автомобила си с ръце.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е решил, че с цел да бъдат открити събитията по случая е належащо да се извърши инспекция. Такава е предоставена на 02 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи, като наблюдаващия прокурор е дал инструкции за дейности, които следва да бъдат осъществени в хода ѝ.

Преди дни „ Мис Силикон “ беше задържана за шофиране след приложимост на кокаин, а по-късно пусната под парична гаранция.

Миналия месец тя също разгласява видео, в което кара с близо 260 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “. На фрагментите се виждаше по какъв начин тя подминава два ограничаващи знака за скорост и предизвестия от навигацията, а по-късно полицията се сезира по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР