Софиянци имат избор, могат на 3 ноември да поискат промяната,

...
Софиянци имат избор, могат на 3 ноември да поискат промяната,
Коментари Харесай

Иван Таков: Софиянци имат избор, могат на 3 ноември да поискат промяната

Софиянци имат избор, могат на 3 ноември да изискат смяната, да изискат алтернативата. А тя е действителна, тъй като има 22 балотажа, в това число и за кмет на София. Това сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия Иван Таков в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Той уточни, че на 27 октомври се видя, че София и софиянци имат опция - дали това е Мая Манолова, дали е Българска социалистическа партия, дали е Демократична България, Борис Бонев и те посегнаха към нея.

„ Най-голямата партия, за жалост, още веднъж е партията на негласуващите и тя няма посланичество в СОС, безапелационен бе Таков – Активността от към 43-44% е по-ниска и от предходните избори. Което е причина за изчерпателен разбор, тъй като това към този момент се повтаря от избори на избори “.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия посочи, че ГЕРБ са царе в изборния развой и частично в неговата операция.

В отговор на въпрос „ Как щяла да ръководи Мая Манолова общината без лична листа? “, той напомни, че и Борисов, като кмет, две години нямаше нито един общински консултант.

„ Мая Манолова е нашият претендент, ние я поддържаме и то изрично. Защото тя е нужната смяна. Ще я поддържаме за всички решения, които са залегнали в нашата стратегия през 4-годишния мандат “, съобщи Иван Таков и добави: „ Тя има подписано съглашение с нас, както и с други партии за коренна смяна на ръководството на столицата, което би трябвало да следва и да съблюдава. Много огромна част от тези цели са залегнали и в програмата на Демократична България. Има доста допирни точки “.

Относно прозрачността на работата на Столична община, Таков сподели, че от години съветниците само че Българска социалистическа партия приканват за две неща - жителите да могат да участват на съвещанията на СОС и питанията към кмета, които са механизма на опозицията за надзор върху него, да бъдат при започване на сесията на общинския съвет.

„ В страницата на СОС попадат отговорите на нашите питания, само че не и самите питания. Много пъти сме призовавали, жителите да имат право да видят какво са питали техните общински съветници, тъй като те са пристигнали от тях - жителите на София. Много постоянно отговорът е извънредно неудовлетворителен, само че това остава прикрито от жителите “, изясни общинският консултант от левицата.

Той сподели, че представителите на Българска социалистическа партия са в общинския съвет, с цел да са в помощ на жителите и градът да се развива по най-хубавия метод. „ Разбира се, когато решенията не са положителни за града, а в противен случай, пречат на развиването на града, ние сме били съпротива в най-хубавия смисъл на думата “, съобщи Иван Таков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР