София. Заместник-министърът на здравеопазването д-р Александър Златанов и областният управител

...
София. Заместник-министърът на здравеопазването д-р Александър Златанов и областният управител
Коментари Харесай

Заместник-министър Александър Златанов: Създадена е безопасна среда за работа в РИК, която ще приема изборните книжа от Софийска област

София. Заместник-министърът на опазването на здравето доктор Александър Златанов и регионалният шеф на София Радослав Стойчев инспектираха районната изборна комисия, която ще приема изборните бумаги от секциите в Софийска област. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването . „ Вижда се, че са положени големи старания и е реализиран доста добър резултат. Това е една от районните изборни комисии в страната, в която има съвършено основана организация и ред на приемане на изборните бумаги за парламентарните и президентските избори, които ще се проведат в неделя, 14 ноември. Спазени са напътствията на Министерството на здравеопазването за осъществяване на изборния развой при строги противоепидемични правила, поради разпространяването на коронавирусната зараза “, уточни доктор Златанов.

След края на вота в неделя всички изборни бумаги от област София ще дойдат в Интер Експо Център.
По думите на доктор Златанов безвредният достъп е обезпечен, като са взети поради условията за съблюдаване на отдалеченост, съществуване на дезинфектанти, обезпечаване на еднопосочно придвижване на хората. „ Всеки един подробност е отработен, тъй че логистиката да бъде на равнище и да няма разбъркване на потоците от хора “, акцентира заместник-министърът на опазването на здравето.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР