София. За трета поредна година Министерството на енергетиката ще провери

...
София. За трета поредна година Министерството на енергетиката ще провери
Коментари Харесай

За трета поредна година Министерството на енергетиката ще провери готовността на ЕРП-та и ЕСО за предстоящия зимен сезон

София. За трета поредна година Министерството на енергетиката ще ревизира готовността на трите електроразпределителни сдружения и „ Електроенергийния систематичен оператор “ ЕАД за идния зимен сезон. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на енергетиката . В интервала от 18 септември до 4 октомври специалисти от енергийното ведомство ще инспектират на място обекти на " ЧЕЗ България Електроразпределение " АД, " ЕВН България Електроразпределение " ЕАД и " ЕНЕРГО-ПРО Мрежи " АД, както и на ЕСО ЕАД.
Прегледано ще бъде техническото положение и употребата на енергийните обекти. Ще бъде открита степента им на подготвеност при евентуално неподходящи климатични условия през есенно-зимния интервал на 2017-2018 година, както и плануваните действия по материално-техническо обезпечаване при спешни обстановки и проектите за тяхното премахване.
Проверката стартира на 18 септември в град Перник, ул. „ Еднофамилни къщи “, кв. „ Даскалово “ от 13.00 часа. Министър Теменужка Петкова ще ревизира обект на ЧЕЗ ЕАД в град Перник, след което ще посети подстанция „ Червена могила “ наоколо до град Радомир.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР