София. За 18-а поредна година започна Националната благотворителна кампания за

...
София. За 18-а поредна година започна Националната благотворителна кампания за
Коментари Харесай

За 18-а поредна година започна Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР

София. За 18-а поредна година стартира Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството .

Благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи се организира за 18-а подред година в поддръжка на девойките и момчетата, останали без най-силната опора по пътя на порастването.

„ Успехът на самодейността е отражение на силата на виновното и единно общество. Признателни сме за безкористната съпричастност, която въплъщава добротворството и съхранява през годините загатна за тези, които изгубиха живота си в осъществяване на тежката задача да отстояват сигурността, да пазят и избавят “, показаха от Министерството.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР