София. Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти в Деня на

...
София. Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти в Деня на
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова разговаря със студенти в Деня на отворени врати на „Дондуков“ 2

София. Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти в Деня на отворените порти на президентската институция. Това оповестиха от прессекретариата на президента . Възпитаниците на Университета по библиотекознание и осведомителни технологии, ръководени от проф. доктор Мариела Модева разговаряха с вицепрезидента по настоящи тематики, свързани с нейната работа, както и такива, представляващи интерес за бъдещите бакалаври.
Студентите от компетентност " Информационни технологии в правосъдната администрация " зададоха въпроси по отношение на пълномощията на Илияна Йотова и по-специално за Комисията по помилвания. Младите посетители на вицепрезидента сложиха и други значими тематики в полемиката като потреблението на профилирани осведомителни запаси за потребностите на правосъдната администрация.
Студентите от компетентност " Информационни запаси на туризма " разговаряха с вицепрезидента Йотова за опциите за рекламиране на България като туристическа дестинация, изключително в подтекста на идното за страната ни председателство на Съвета на Европейския съюз. Бъдещите бакалаври споделиха с Илияна Йотова упованието си държавните институции да бъдат по-отзивчиви към проблемите на младежите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР