София. В понеделник или вторник ще представя цялостния план за

...
София. В понеделник или вторник ще представя цялостния план за
Коментари Харесай

Министър Стойчо Кацаров: В понеделник или вторник ще представя цялостния план за противодействие на следващата очаквана вълна от COVID-19

София. В понеделник или вторник ще показва цялостния проект за противопоставяне на идната предстояща вълна от COVID-19. Това сподели министърът на здравеоапзването в служебното държавно управление доктор Стойчо Кацаров след представянето на Анализът на здравното обслужване на популацията в изискванията на пандемия, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Ще показва доста неща. В понеделник или вторинк ще показва цялостния проект за противопоставяне на идната предстояща вълна ", сподели министърът. По думите му той включва вложения, кое се затваря, по какъв начин взе участие болнична, извънболнична помощ в битката с пандемията.

" Вземам поради и анализите, които преди малко чухте. Смисълът на това е позволените неточности, коствали живота на 100 хиляди души, да не се повтарят. Ще стъпим на този анилиз ", сподели още доктор Стойчо Кацаров.

Той попита по какъв начин да реформира за един месец здравната система без Народно заседание. " Работим оптимално интензивно. Това, което можем, ще го създадем. Това, което не можем, няма да го създадем ", уточни още доктор Стойчо Кацаров.
Деницча КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР