София. В хора като Кубрат Пулев виждам нужната в България

...
София. В хора като Кубрат Пулев виждам нужната в България
Коментари Харесай

Петър Москов, КОД: В хора като Кубрат Пулев виждам нужната в България нова политическа енергия

София. В хора като Кубрат Пулев виждам нужната в България нова политическа сила. Това сподели на конференция водачът на КОД доктор Петър Москов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Това е силата на поддръжката и обичта на хората, които той има от болшинството българи. Ако той е подготвен да излезе от рамките на красивите, смислени и правилни констатации, стремежи и оценки в обществените мрежи и в студиата, тогава мястото на тази сила през хора като него, е да бъде качена на нов кръг. На кръга на това да се борим за България и тя да наподобява по друг метод малко по малко “, добави той.

Петър Москов акцентира, че функционалността и смисълът на политическите партии е точно да дават благоприятни условия на персони като Кубрат Пулев да трансформират България към по-добро. Лидерът на КОД добави, че Пулев е почтен и честен човек, който приказва от сърцето си.

" Готов съм да беседваме и обсъдим нещата. Аз съм доста същински човек и боксовият кръг е една доста, доста чиста игра спрямо политическия. Това са неща, които аз не веднъж съм казвал, че няма да избягам от правилата си. Може да се направи дребен компромис, само че не мога да трансформира полезностите си ", уточни пот своя страна Кубрат Пулев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР