*** София. В 6.55 часа в сградата на МОН ще бъде генериран

...
***
София.
В 6.55 часа в сградата на МОН ще бъде генериран
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 25 август 2022 г.

***

София.

В 6.55 часа в постройката на МОН ще бъде генериран изпитният вид за наложителния изпит по български език и литература

***

София.

От 9.00 часа, до входа на Спешното поделение на УМБАЛ „ Св. Анна “ министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев ще даде брифинг, като тематика ще бъдат и спомагателните незабавни екипи, обезпечени за Черноморието

***

София.

От 10.00 часа в постройката на Министерство на външните работи, заместник-министърът на външните работи и представител на Министерство на външните работи Костадин Коджабашев ще даде брифинг за представителите на медиите.

***

София.

От 11.00 часа, в залата на ул. „ Леге “ 2-4, служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще даде брифинг за медиите по настоящи тематики, свързани с работата на министерството.

***

София.

От 14.00 часа ще се организира постоянният брифинг на Централната изборна комисия по отношение на идните избори за народни представители, планувани за 2 октомври 2022 година

Брифингът ще се състои в постройката на Народното събрание, пл. „ Княз Александър І “ № 1, вход откъм Ларгото.

***

София.

От 14.30 часа в централата на Българска социалистическа партия на ул. “Позитано “ 20, изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия привиква Национален съвет на левицата.

***

Благоевград.

От 11.00 часа в зала № 5 на община Благоевград, ще се организира постоянната конференция на Радослав Тасков-председател на Общински съвет Благоевград.

***

Благоевград.

От 11.00 часа в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция в Благоевград ще се организира конференция на " Възраждане ", на която ще бъдат показани претендентите за народни представители за 1 МИР Благоевград.

***

Бургас.

От 10.00 до 15.30 часа в морската градина пред Пантеон, ще се състои имунизация против COVID-19. Дейностите се осъществят по Програма „ Дейности в отговор на Covid-19 в България “, утвърдена и финансирана от Американската организация за интернационално развиване /USAID/ посредством Международната федерация на сдруженията на Червения кръст и Червения полумесец, БЧК-Бургас със съдействието на РЗИ-Бургас правят имунизация против Covid-19 по обитаеми места.

***

Варна.

От 10.00 часа Апелативен съд - Варна ще разгласи решението си по делото за екстрадицията на съветския жител Алексей А.

***

Видин.

От 9.00 часа ще се организира конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин. Пресконференция ще даде водачът на гражданско съдружие БОЕЦ Георги Георгиев. Темата е: " Масови уволнения в Областна администрация-Видин ". Георгиев ще огласи й позицията на Сдружението за идните договаряния с " Газпром ".

***

Враца.

От 10.00 часа в Детски отдел и филиал в ж.к. „ Дъбника ”, ще се организира събитието „ Лято в библиотеката ”- Работилница „ Сръчковци ”

изобретателни занимания за деца 5-19г.

***

Кюстендил.

От 18.30 ч. на откритата сцена пред читалище „ Братство 1869 ” ще се организира типичен концерт на Росен Балкански – китара и Фани Куцарова – пиано.

***

Ловеч.

От 10.00 часа в заседателната зала на Община Ловеч, ще се организира постоянно съвещание на в Ловеч

***

Пловдив.

Oт 10.30 часа в заседателна зала на Общински съвет, гр. Пловдив, ул. „ Авксентий Велешки “ № 20, Сдружение „ Национална асоциация за развиване и поддръжка “ гр. Пловдив,ще се организира конференция и кръгла маса по план " Бъди в сигурност в интернет "

***

Смолян.

От 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се организира постоянно съвещание на Общинския съвет.

***

Стара Загора.

От 10.00 часа, в Зала 2 на Общинска администрация Стара Загора ще се проведат съвещания за установяване на съставите на секционните изборни комисии на територията на община Стара Загора. В тях присъединяване могат да вземат парламентарно показаните партии и обединения в 47-ото Народно заседание, както и такива, които не са били част от Народно събрание.

***

Стара Загора.

От 09.00 часа на Строеви плац ще се организира съревнование по военно-приложни спортове „ Тракийски войник 22 ”. Мероприятието е по отношение на тържественото честване на 1 септември – Празник на 2 Тунджанска механизирана бригада.

***

Стара Загора.

От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина ”, ул. „ Българско опълчение ” 69, РЗИ Стара Загора ще бъде на посетители на Детски отдел: Спорт и здраве.

***

Хасково.

От 12.30 часа пред офиса на компания „ Авакс “, служебният министър на енергетиката Росен Христов ще даде брифинг по отношение на напредъка на Интерконектора с Гърция

***

Ямбол.

От 14.00 часа в зала 107 в постройката на Общинска администрация - Ямбол, ул. „ Г. С. Раковски “ № 7, ще се проведат съвещания за установяване на съставите на секционните изборни комисии /СИК/ и преносими секционни изборни комисии /ПСИК/ на територията на община Ямбол за осъществяване на избори за избори за народни представители в 48 - то Народно заседание на Република България, които ще се състоят на 02 октомври 2022 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР