София. Стотици полицаи се включиха в националния протест пред Народното

...
София. Стотици полицаи се включиха в националния протест пред Народното
Коментари Харесай

Стотици полицаи се включиха в националния протест пред Народното събрание

София. Стотици служители на реда се включиха в националния митинг пред Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Поводът за недоволството е законопроектът за държавния бюджет, който, по думите на уредниците на митинга - Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, по никакъв метод не отразява съответните потребности на българските жители във връзка с тяхната сигурност и сигурност, както и не планува ограничения, които да подсигуряват заслужен труд и възнаграждение на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

" За следващ път се отсрочва решаването на проблеми, свързани с нарушаването на съществени конституционни права на чиновниците в Министерство на вътрешните работи – правото на заслужен труд, здравословни и безвредни условия за полагането му и възнаграждение, съответстващо на осъществената работа ", показват уредниците от СДСМВР.

Протестът им е подсилен и от Синдиката на Служителите в Затворите на България, от Сдружение " Синдикат " Охрана ", Синдикат на Пенитенциарните чиновници, Синдиката на българските медицински експерти, както и от още организации.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР