София. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 27-годишен мъж

...
София. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 27-годишен мъж
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура обвини мъж за хулиганство, извършено в условията на опасен рецидив

София. Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 27-годишен мъж за осъществени хулигански дейности в изискванията на рисков рецидив. Това оповестиха от пресцентъра на Районната прокуратура .

На 30 ноември 2021 година към 02.30 часа в казино в ж.к. „ Надежда “ в гр. София обвиненият М.И. направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – удрял с пестник плот на бар и отправял закани към чиновниците с думите: „ вие ще се научите ли да не ме гоните или ще бъдете убити “ и „ не ме карайте в този момент да ви бием “.

Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, откакто М.И. е осъждан на „ отнемане от независимост “ дейно за тежко съзнателно закононарушение.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.325, ал.5, вр.ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. „ А “ и б. „ Б “ от Наказателен кодекс.

М.И. е осъждан 26 пъти. Той няма документ за идентичност. Предвид това и заплахата обвиненият да извърши ново закононарушение или да се укрие, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР