София. Ще внеса в деловодството на парламента промени в Закона

...
София. Ще внеса в деловодството на парламента промени в Закона
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки: Ще внеса в деловодството на парламента промени в Закона за МВР, регламентиращи създаването и дейността на доброволни формирования

София. Ще внеса в деловодството на Народното събрание промени в Закона за Министерство на вътрешните работи, регламентиращи основаването и активността на доброволни формирования. Това сподели евродепутатът Ангел Джамбазки пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" В качеството ми на български представител в Екологичен потенциал ще внеса в деловодството на Народното събрание предлагането, което беше признато на първо четене в предишното Народно заседание, а точно предложение за смяна на Закона за Министерство на вътрешните работи ", разгласи Ангел Джамбазки.

Той изясни, че предлагането му регламентира основаването и активността на доброволни формирования.

" Този план за закон беше гласуван един път, само че за жалост под натиска на Движение за права и свободи не се случи влизането му в действие. Мотивите за това предложение са задаващата се мигрантска рецесия, нуждата от отбрана и защита на държавната граница. несъмнено, такива формирования могат да бъдат потребни и да оказват помощ при гасене на пожарите ", съобщи още Ангел Джамбазки.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР