София. Ще направим всичко, което е по нашите сили, за

...
София. Ще направим всичко, което е по нашите сили, за
Коментари Харесай

Тошко Йорданов, „Има такъв народ“: Ще направим всичко, което е по нашите сили, за да има едно нормално правителство в страната

София. Ще създадем всичко, което е по нашите сили, с цел да има едно обикновено държавно управление в страната. Това сподели зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов по време на консултациите при президента, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Ние декларирахме от дълго време, че ще създадем всичко, което е по нашите сили, с цел да има едно обикновено държавно управление в страната, тъй като провокациите сега са много по-големи, в сравнение с бяха преди 3 месеца “, съобщи Йорданов.

„ Това, което ние постоянно сме правили, е да си съблюдаваме думата. Ние ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо двуличие ще назоваваме нещата каквито са. Ще бъде предвидими и лоялни сътрудници, в случай че сътрудниците от останалите парламентарно показани сили, с които водим диалози, също бъдат такива “, добави той.

„ Ние знаем, че сега е извънредно значимо да се надмогне персоналното его. Човек и една партия би трябвало да създадат нужните взаимни отстъпки в името на по-голямата цел. Моделът ГЕРБ и Движение за права и свободи към момента не е разграден и се надявам да има задоволително здрав разсъдък в останалите политически партии, които настояват, че желаят да създадат това, с цел да реализираме нужните взаимни отстъпки, цели и стъпки, с цел да има обикновено държавно управление и страната да стартира да се възстановява, тъй като сега нещата към момента не стоят по този метод “, добави Йорданов.

На консултациите от страна на „ ИТН “ бяха още Виктория Василева, Любомир Каримански и Ива Митева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР