София. С наградата на Борис Колев България за пореден път

...
София. С наградата на Борис Колев България за пореден път
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел: С наградата на Борис Колев България за пореден път показа, че има място на дигиталната сцена

София. С премията на Борис Колев България за следващ път сподели, че има място на цифровата сцена. Това съобщи българският евродепутат Ева Майдел по време на представянето на класацията на Джуниър Ачийвмънт Европа за млади бизнесмени, иноватори и водачи (FERD’s list), оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП бе измежду специфичните гости-говорители на събитието, дружно с Улла Енгелман началник на отдела на Еврокомисията за обществена стопанска система и предприемачество.
Класацията на Джуниър Ачийвмънт Европа и норвежкия капиталовия фонд FERD има за цел да насърчи предприемачеството измежду младежите и да обърне внимание на значимостта на уменията, нужни за триумф в новата стопанска система на 21-и век. „ Предприемачеството не е нещо, което може да се заучи или сложи във формула, то не е самоцел, а умеене да решаваш проблеми, да подобряваш среда, да създаваш нововъведения и богатства за обществото. “, разяснява Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП пред лауреатите.
Българският евродепутат Ева Майдел поддържа редица начинания за развиване на младежта. Тя е дипломат на Еврокомисията в програмата ѝ за нови умения. Майдел също по този начин е измежду създателите на „ Образование България 2030 “ - неофициално обединяване на неправителствения бранш, бизнеса и политици, подкрепено от заместник-председателя на Европейска комисия отговарящ за работни места, напредък и конкурентоспособност Юрки Катайнен. Визията на ОБ2030 е до 2030 година българското обучение да обезпечава еднакъв достъп до благоприятни условия за развиване и образование в крайник с 21 век за младежите в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР