*** София. Протестните действия на пътните строители ще започнат в 9.00 часа

...
***
София.
Протестните действия на пътните строители ще започнат в 9.00 часа
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 20 април 2022 г.

***

София.

Протестните дейности на пътните строители ще стартират в 9.00 часа на пл. Народно заседание на територията на Република България, а затваряне на придвижването се планува в 11.00 часа.

***

София.

От 10.00 часа Министерският съвет ще организира съвещание.

***

София.

От 12.30 часа ще се организира конференция на Политическа партия АБВ. Събитието ще се организира на 20.04.2022 година, (сряда) от 12:30 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23.

***

София.

От 16.00 часа в Националния военноисторически музей на ул. „ Черковна “ № 92 в София публично ще бъде показан каталогът „ Нашата независимост от нас зависи. Съхраненото завещание от българските битки за самостоятелност XVIII – XIX в. “ с създател доцент доктор Соня Пенкова. Дългогодишният откривател на Българското възобновление и учител в Софийския университет проф. доктор Пламен Митев ще запознае публиката с приносите на изданието.

***

София..

В рамките на Празника на Район “Оборище”, управлението на общинската администрация ще открие публично Пенсионерския клуб на бул. “Васил Левски”, №122. Събитие, предстоящо с наслада от хората от третата възраст, в Общината. Заради рестриктивните мерки, наложени от Ковид - пандемията, откриването на Клуба беше отлагано няколко пъти.

***

София.

От 9.00 до 14.00 часа в Аулата на Софийския университет ще се организира научно-практическа конференция и кръгла маса на тематика: „ Зелената “ промяна на София: провокации, благоприятни условия, устойчиви решения “.

***

Варна.

От 09:00 часа е планувано съвещание на Общински съвет – Варна. Предвидено е съвещанието да продължи и на 21.04.2022 година

***

Варна.

От 10.00 часа ще се организира разкриване на новоизградения лечебен център на Карин дом. Адрес: сред улиците “Дойран” и “Кирил Шиваров” (зад Проектантска, в двора на средношколските общежития).

***

Варна.

От 17,30 часа в арт салона на Радио Варна фоторепортери ще показват изложбата „ Другото Аз “, като част от програмата на Пролетния салон на изкуствата.

***

Велико Търново.

От 10.30 часа в салона на Читалището ще се организира празник на СУ „ Цветан Радославов” във връзка 40 години от основаването му.

***

Велико Търново.

От 10.30 часа в Детски отдел на Градска Библиотека ще се организира пъстра великденска въртележка с присъединяване на възпитаниците от 4 група при ДГ ”В. Левски”.

***

Видин.

От 8:00 часа Великопостни часове, Вечерня с Преждеосвещена света Литургия - Катедрален храм „ Св. вмчк Димитър Солунски “, храм „ Св. Николай Мирликийски “, гр. Видин

18:00 ч. – От Цветница до Великден - хоротека на Градски духов оркестър - Видин и НЧ „ Светъл ден 2009 “, парк „ Владикина бахча “

***

Видин.

От 10.00 часа кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков и представители на общинското управление ще участват на откриването на новоизградения корпус към Основно учебно заведение " Иван Вазов ", по Програма " Изграждане, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения ". Събитието е част от програмата за честването на 60-годишния празник на образователното заведение.

***

Дряново.

От 17,30 часа в Исторически музей – Дряново проф. доктор Веселин Методиев ще се срещне с обществеността на Дряново. По време на събитието ще бъде показана и книгата “Речи на Никола Мушанов”.

***

Казанлък.

От 17.30 часа в залите на Исторически музей „ Искра” в Казанлък се показва най-новата книга на проф. Николай Овчаров „ Господарите на Крън и техните съкровища. Средновековната история на Казанлък”. В нея се разкриват безусловно непознати страници от предишното на „ Града на розите”.

***

Сливен.

От 11,00 часа, в постройката на ОДМВР-Сливен, представители на управленията на бранш „ Пътна полиция” -ОДМВР, районно управление (на МВР) и РДПБЗН – Сливен ще дадат брифинг по отношение на подхванатите ограничения по застраховане на пътната и пожарна сигурност, както и запазване на публичния ред по време на Великденските празници, 1 и 6 май, и съпътстващите ги почивни дни.

***

Сопит.

От 17:30 часа, кмета на община Сопот кани жителите на с. Анево на среща-разговор в салона на многофункционалната постройка /бившето училище/. Разчитаме на Вашето наличие.

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в изложбена зала " Байер " ще бъдат показани книгата: „ Интермедия естетически и методически аспекти “ и изложбата IN CRIPTO доцент Младен Младенов.Представят книга и галерия на доцент Младен Маринов в Стара Загора

***

Хасково.

От 17:30 часа във фоайето на Младежки център – Хасково ще се организира Благотворителна галерия „ Щастливо лято “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР