София. Причината за паниката около горивата в сряда е хибридна

...
София. Причината за паниката около горивата в сряда е хибридна
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков: Младежката организация на ГЕРБ стои зад паниката на бензиностанциите

София. Причината за суматохата към горивата в сряда е хибридна или политическа офанзива. Хората, които са организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ. Това разгласи министър председателят Кирил Петков на брифинг в Министерския съвет, откакто се срещна с членовете на Българската петролна и газова асоциация и с „ Лукойл ”, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Той съобщи, че разполагаме с количества, освен това с огромни количества в цялата система.

" Всички са заредени, няма никакъв проблем по цялата верига, единствената причина, за която се е получила суматохата в сряда, е че са се употребявали фотоси от няколко дребни бензиностанции, които са се изпратили през обществената медия “, разяснява още Кирил Петков.

Според премиера, той и ръководството му са станали жертва на политическа или хибридна офанзива.

„ До този миг хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ. И ето по какъв начин употребяват страха от войната. И макар че цялата система е била безусловно обезпечена с гориво, се основава суматоха за няколко часа, която се пробва да накара хората да се подреждат на опашки, да пълнят резервоари, без да има никаква причина за това “, сподели още Кирил Петков.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР