София. През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо.

...
София. През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо.
Коментари Харесай

НИМХ: Утре на отделни места ще превали слаб дъжд, максималните температури ще са между 17° и 22°

София. През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минимални температури сред 4° и 9°, по Черноморието до 11°. Утре в утринните часове тук-там към водните басейни ще се образува мъгла. През деня над страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над източните и планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури сред 17° и 22°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Красимир Стоев.
Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за октомври.
Над Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места едва ще превали. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 17-19°. Температурата на морската вода е 19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще има по-значителни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд, над 2300 метра – слаб сняг. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 5°.
В четвъртък и петък ще има повече разкъсвания и понижения на облачността, изключително в часовете след обяд. Първия ден ще духа слаб западен вятър, втория ден вятърът ще се ориентира от северозапад, по-късно и ще се усили. Температурите ще се покачат и оптималните в петък ще са сред 20° и 25°. В събота над Източна България ще има повече облачност, вероятни са и изолирани слаби валежи. Дневните температури ще се намалят, по-чувствително в Източна България. Вятърът ще остане северозападен, само че до края на деня ще отслабне до сдържан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР