***София.Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в отбелязването

...
***София.Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в отбелязването
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 25 ноември 2017

***
София.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще взе участие в отбелязването на патронния празник на Софийския университет „ Св. Климент Охридски ". В 11.00 часа ръководителят на Народното събрание, университетският съвет на Софийския университет отпред с ректора проф. Анастас Герджиков ще поднесат венци и цветя пред паметника на св. Климент Охридски. В 11.15 часа Цвета Караянчева ще взе участие в академичното празненство в Аулата на университета.

***
Плевен.
От 10.00 часа, в зала „ Плевен " на Областна администрация Плевен, министърът на правораздаването Цецка Цачева ще открие в Плевен конференция на тематика: „ Регламент по отношение на компетентността, признаването и осъществяването на решения по брачни въпроси и въпроси, свързани с родителската отговорност, и по отношение на интернационалното похищение на деца " (Брюксел II а).

***
София.
От 08:00 часа в университетския параклис „ Св. Климент Охридски " в Богословския факултет на Софийския университет ще бъде отслужена празнична утреня и божествена света литургия, с което университетът ще означи своя патронен.

***
София.
От 09.00 часа, в храм „ Св. Климент Охридски " в жк. „ Люлин ", Негово Преосвещенство Мелнишкият свещеник Герасим, основен секретар на Св. Синод на Българската православна черква, ще оглави празнична св. Литургия.

***
София.
От 09.00 часа в Болница „ Св. Анна " ще стартира теоретичен симпозиум „ На посетители на Болница „ Св. Анна ", чиято тематика е: „ Съвременно държание при мозъчни инсулти ".

***
София.
От 09.00 до 16.00 часа в зала 2 на НДК ще се организира еднодневен семинар на тематика „ Болестта като знак - семинар за духовно и физическо здраве ".

***
София.
От 10.00 до 18.00 часа входът за непрекъснатата хронологична и външната експозиция на Националния военноисторически музей ще бъде свободен. Инициативата е част от проведения от музея Ден на майката, а всички посетили го в този ден ще станат очевидци на разнородни атракции, сред които арт-ателиета, танци, игри и други

***
София.
От 10.00 часа, зала Startup Hambar в постройката на бизнес „ Инкубатора " в София тех парк, ще се организира конгрес „ Кариера с идея ".

***
София.
От 11.00 часа при площад „ Ручей " кметът на София Йорданка Фандъкова и министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски ще ревизират построяването на новата метростанция от третия лъч на бул. „ България ".

***
София.
От 11.00 до 13.00 часа в Руския културно-информационен център (РКИЦ) на ул. Шипка №34 ще се състои ГАЛА КОНЦЕРТ на XVIII Фестивал на патриотичната и антифашистка ария " Сребърни чучулиги " и XV Фестивал на фронтовата ария " Альоша ".

***
София.
От 13.00 часа, в хотел „ Премиер " в София, бул. „ Брюксел " 11, ще се организира конференция с присъединяване на основателят на така наречен „ неестествен панкреас " Милош Козак, който ще бъде специфичен посетител на Третата национална среща по новаторско лекуване на диабет, която се провежда от Сдружение с нестопанска цел „ Култура без граници ".

***
Благоевград.
От 18.00 часа в зала „ Пейо Яворов " ще се организира „ Фолклорно надиграване. Начална страница Мобилна версия RSS Слушай онлайн

***
Благоевград.
От 18.30 часа, в зала „ Скаптопара " Благоевград ще бъде хазаин на XVI Международен шампионат по таекуон-до „ България Оупън " 2017г.

***
Варна.
От 11.00 часа в Концертната зала на Младежки дом - Варна ще се организира награждаването на лауреатите от XII Национален конкурс за литературно творчество и компютърнa рисунка „ Морето, морето, морето... " Варна 2017 година

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в салона на НЧ „ Искра " спектакъл ВЕСЕЛ показва: „ Малката кибритопродавачка " - детски куклен театър, показан от ДКТ - гр. Русе.

***
Велико Търново.
От 16.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на производители на натурални, здравословни и чисти храни по отношение на основаване на национално съдружие. Представители на разнообразни сектори ще показват задачите и дилемите на сдружението.

***
Горна Оряховица.
От 13.00 часа в НЧ „ Напредък-1869 " Драматичен спектакъл „ Сава Огнянов " - гр. Русе, показва детския театър „ Аладин " по приказката на Шехерезада.

***
Гоце Делчев.
От 12.00 часа, в зала „ Неврокоп - Арена " в Гоце Делчев, ще се организира съвещание по силов трибой под мотото „ Победи себе си - не посягай към дрогата ".

***
Добрич.
От 10.00 часа, в залата на Държавния куклен спектакъл ще бъде учредено ново читалище в града.

***
Карлово./с. Климент.
От 11.00 часа в центъра на селото ще бъде открита паметна плоча на Св. Климент Охридски. По-рано, от 09.00 часа, в храм „ Св. Георги ", Знеполският свещеник Арсений ще отслужи чина на обновяване на храм и архиерейска света Литургия.

***
Кюстендил.
От 14.30 часа във фоайето (ет. 2) на Областна администрация - Кюстендил ще се организира брифинг след кръглата маса, проведена от евродепутата доктор Андрей Ковачев и народния представител Кирил Калфин на тематика: " Българо-македонските връзки: цели, общи вероятности и провокации ".

***
с. Крупник/ Симитли.
От 10.30 часа в село Крупник ще се организира ревю на редки породи домашни животни.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в храм „ Св.Климент Охридски " Белоградчишкият свещеник Поликарп ще отслужи архиерейска света Литургия.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Ботаническата градина ще се организира акция за разчистване на зелените площи в региона.

***
Силистра.
От 10.00 часа в двора на МБАЛ Силистра ще бъде даден старт на самодейността по почистването и обновяването на парка на болничното заведение, проведена от членове на структурата на Младежи ГЕРБ.

***
Смолян.
От 09.30 часа, в хотел „ Кипарис Алфа ", ще бъде намерено второто съвещание на кръглата маса „ Насилието през очите на земята ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР