София. Правителството одобри втори списък с 12 приоритизирани искания за

...
София. Правителството одобри втори списък с 12 приоритизирани искания за
Коментари Харесай

Одобрен е втори списък с приоритизирани искания за получаване на подкрепа по Програмата за подкрепа на структурни реформи

София. Правителството утвърди втори лист с 12 приоритизирани претенции за приемане на поддръжка по Програмата на Европейския съюз за поддръжка на структурни промени. Програмата е готова в осъществяване на Стратегия „ Европа 2020 “ и в границите на засиленото наблюдаване на икономическите политики в Европейски Съюз. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .
Исканията съставляват специфични, неотложни ограничения, които способстват за осъществяване на огромни промени, адресират характерни за страната рекомендации на Съвета на Европейски Съюз, рекомендации по Механизма за съдействие и инспекция, способстват за постигането на национални цели по тактика „ Европа 2020 “ или засягат области с макроикономически несъответствия.
Одобрените претенции са в областите околна среда, правосъдна промяна, енергетика, опазване на здравето и финансово ръководство. Те следва да бъдат утвърдени от Службата за поддръжка на структурни промени към Европейската комисия, а Службата и съответната институция взаимно ще изберат реализатор на дейностите. Очаква се финансирането на дейностите по утвърдените претенции за поддръжка да бъде налично при започване на март 2018 година, когато ще започва и самото им осъществяване.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР