София. Пожелавам на Фокус“ да бъде все такава медия, която

...
София. Пожелавам на Фокус“ да бъде все такава медия, която
Коментари Харесай

Проф. Андрей Пантев: Пожелавам на „Фокус“ да бъде все такава медия, която не се отклонява от конюнктурни и неконюнктурни съображения

София. Пожелавам на „ Фокус “ да бъде все такава медия, която не се отклонява от конюнктурни и неконюнктурни съображения. Това сподели историкът проф. Андрей Пантев във връзка 18-ия рожден ден на Агенция „ Фокус “ .
„ Нямам самочувствие да слагам оценка на работата на Агенцията, само че имам усещане, което е напълно положително. Във „ Фокус “ има равновесие, има обективност, има бърза информация, има експертни отзиви, които не постоянно съответстват с другите – в това число и с моите показа. Но постоянно чета „ Фокус “ с внимание, интерес и почит “, сподели проф. Пантев и пожела на медията да продължи да поддържа този вид равновесна оценка, тъй като по думите му в множеството случаи към този момент имената на организациите посочват тяхната принадлежност.
„ Пожелавам на „ Фокус “ да бъде все такава медия, която не се отклонява от конюнктурни и неконюнктурни съображения “, сподели още историкът.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР